Afhankelijk van het soort project of verbeterprogramma is er vaak behoefte aan tijdelijke ondersteuning of aanvullende “implementatiekracht”. We beschikken over ervaring in een breed speelveld en kunnen u zowel voor technische- als meer op procesverbetering gerichte projecten van dienst zijn.

We kunnen u helpen uw project tot een goed einde brengen door het leveren van de juiste technische of organisatorische skills, overeenkomstig uw eisen. Hierbij kunt u denken aan een projectmanager die uw project integraal leidt, een projectleider in een bepaalde fase van uw project, of bijvoorbeeld een toezichthouder in de opleverfase.

Omvangrijke capex-projecten worden veelal integraal (“EPC”) uitbesteed. Dit legt enerzijds de verantwoordelijkheden helder neer bij de opdrachtnemer, maar vereist desondanks een goede projectbegeleiding vanwege eisen die de wet of uw organisatie oplegt. In de realisatiefase bijvoorbeeld worden hoge eisen gesteld aan veiligheid en voortgangscontrole.

Wij begrijpen de complexiteit van dergelijke projecten en zijn bekend met de Prince2-systematiek. Afhankelijk van uw wensen kunnen we het gehele traject begeleiden inclusief de vertegenwoordiging van de “senior supplier” en het borgen van de PID documentatie. De vergoeding kan worden overeengekomen zowel op basis van de benodigde inspanning als het beoogde projectresultaat overeenkomstig de business case.

vervanging-schoorsteen-21_fixmedia_7689
img_7947_dvl2_22092017_fixmedia

Start typing and press Enter to search